Kinderfeestje

Vanaf 1 juni mogen we de deuren van Museum de Gevangenpoort weer openen voor publiek. Rondleidingen met een gids en groepsbezoek (en dus ook kinderfeestjes) zijn helaas op korte termijn nog niet mogelijk.

Vind je een beetje spannend wel leuk? Kom dan je verjaardag vieren in Museum de Gevangenpoort. Onze gids neemt de feestvierders mee naar een speciale ruimte waar de groep in twee teams wordt opgesplitst: de Ooievaars en de Leeuwen. Dan begint de avontuurlijke tocht door de Gevangenpoort. We bekijken de strafwerktuigen en verschillende ‘cellen’. Tussendoor is er natuurlijk tijd voor iets lekkers en een cadeautje voor de jarige. Aan het eind doen we een quiz en mogen de kinderen hun vingerafdruk achterlaten in de Kroniek der Vingerafdrukken. Iedereen krijgt een certificaat van de Gevangenpoort mee.

Optioneel: combinatie met McDonald's

Optioneel: Speciaal voor kinderen die hun feestje vieren in de Gevangenpoort, biedt de McDonald's aan het Buitenhof een arrangement aan. De kinderen worden ontvangen door een host(ess) van McDonald's, smullen van een Happy Meal en krijgen een leuke verrassing. Wilt u gebruik maken van dit arrangement? Vermeld dit dan bij uw reservering (kosten: €6).

Praktische informatie

  • Voor minimaal 6 en maximaal 10 kinderen, van 8 tot 14 jaar.
  • Woensdag, zaterdag of zondag, om 13.00 uur of 15.00 uur. Duur 1,5 uur.
  • Kosten € 12,50 per kind, inclusief entree. Minimaal 1 volwassene als begeleider.
  • U reserveert via info@gevangenpoort.nl.

Nodig je vriend(innet)jes uit!

Je kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder je vriendjes en vriendinnetjes. Nodig ze uit met deze speciale Gevangenpoort-uitnodigingen van Greetz!

Uitnodiging 1

Uitnodiging 2