Humor in Kunst: audiotour met Anne Neuteboom

Humor in Kunst: audiotour met Anne Neuteboom

Ontdek Museum de Gevangenpoort vanuit het perspectief van cabaretier Anne Neuteboom.

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren. Meer info

Accepteren

Museum de Gevangenpoort kun je nu op een heel verrassende manier ontdekken: met de nodige humor. Cabarettheater Diligentia vroeg zes cabaretiers om verschillende locaties in het Museumkwartier Den Haag te verkennen. Het resultaat is een serie audiotours waarmee je kunstwerken door hun ogen bekijkt. Caberatier Anne Neuteboom wierp haar scherpe blik op ons museum en neemt je in haar audiotour mee door het museum.

Humor in Kunst is (gratis) te beluisteren via de telefoon, dus met eigen koptelefoon of oortjes via: www.humorinkunst.nl.

Let op: in het museum is geen openbaar wifi-netwerk. Je kunt de audiotour dus alleen luisteren door gebruik te maken van je eigen mobiele netwerk.

Humor als verbinder

Humor in Kunst is geboren vanuit de vraag: ‘Hoe kan humor een verbindende rol spelen in ons leven?’. Met Humor in Kunst ontdek je een deel van een vaste tentoonstelling in het Museumkwartier Den Haag via een audiotour die is ingesproken door een cabaretier geselecteerd door Diligentia. De musea en theaters in het Haagse cultuurdistrict werken daarbij samen. Belangrijk kenmerk van de audiotour is dat je niet alleen de daadwerkelijke feiten en belangrijke achtergrondinformatie rond de geselecteerde kunstwerken te horen krijgt, maar ook de geestige en vaak verwonderende blik die de cabaretier toevoegt.

HIK_showcase_banners_ANNE.jpg

Tickets