Rondleidingen

Ontdek het verhaal van misdaad en straf door de eeuwen heen

Bij uw bezoek aan Museum de Gevangenpoort zit standaard een rondleiding inbegrepen. Het cellencomplex is namelijk alleen toegankelijk onder begeleiding van een gids.

Rondleiding 'Voor straf naar de Gevangenpoort'

Deze rondleiding zit inbegrepen bij uw bezoek aan het museum. Onze gids neemt u mee naar het cellencomplex voor een intrigerende rondleiding door de Gevangenpoort. Ieder uur kunt u aansluiten bij een rondleiding van 30 minuten. De tours vangen aan om:

  • Di t/m vr: 10.45, 11.45, 12.45, 13.45, 14.45, 15.45 uur
  • Za en zo: 12.45, 13.45, 14.45, 15.45 uur

Privérondleiding

Wilt u liever een besloten rondleiding met uw eigen groep reserveren? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

"Een bijzonder leuke en informatieve rondleiding, waar mijn collega's en ik genoeg stof tot praten aan over hebben gehouden. We hebben een goed beeld gekregen van het reilen en zeilen van het gevangeniswezen in vroeger tijden. Heel bijzonder en ongekend. Een bezoek aan de Gevangenpoort is zeker een aanrader als teamuitje met collega's. Wij hebben er in ieder geval van genoten!" - Anne van Wijk, Bibliotheek Segbroek

Engelstalige rondleidingen

Iedere zaterdag en zondag om 14.15 uur start een Engelstalige rondleiding door Museum de Gevangenpoort. In de Haagse schoolvakanties vindt deze Engelstalige tour dagelijks plaats van dinsdag tot en met zondag.